Radiator laten spuiten

Wilt u uw radiatoren laten spuiten? Dan bent u bij BPS Rijen aan het juiste adres. Het laten spuiten van radiatoren biedt altijd een mooier en gladder resultaat dan wanneer je deze laat schilderen. De verf is ook veel harder en sterker omdat wij met een twee-componenten lak spuiten in elke gewenste kleur. Ontdek de voordelen die de spuiterij van BPS Rijen biedt.

Wilt u uw radiator laten spuiten?

Vul het contactformulier in of bel direct voor meer informatie!

Uw radiator laten spuiten? Uw wensen staan centraal bij BPS Rijen

Een radiator neemt vaak veel plek in huis in, waardoor het niet altijd netjes staat als deze versleten is. In deze situatie kan de radiator wel een goede verflaag gebruiken. In de spuiterij van BPS Rijen kunt u uw radiator netjes en vakkundig laten spuiten. De moeilijk bereikbare plekken en buizen en leidingen worden ook van lak voorzien, zodat de radiator er zo goed als nieuw uitziet. Kies één of meerdere kleuren die u mooi vindt en de specialisten gaan voor u aan de slag.

Een veelzijdige spuiterij

Naast het laten spuiten van uw radiator, kunt u door ons ook winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans laten spuiten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het spuiten van bedrijfsvoertuigen, zoals hoogwerkers en paardenwagens. Wanneer u een speciaal project op de planning heeft staan, kunt u gerust contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Bel naar 0161 – 230 081, stuur een e-mail naar info@bps-rijen.nl of stel uw vragen via het contactformulier.

Radiatoren spuiten | Spuiterij | BPS Rijen